10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliği çerçevesinde Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Eğitimi öğrencilerinin hazırladığı  “Portrelerle Atatürk” adlı karma resim sergisinin açılışı, Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ın da katılımıyla 11 Kasım 2019 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Resim İş Eğitimi bölümünde düzenlenen serginin açılış törenine Rektörümüzün yanı sıra Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Güven Özdem,  Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Alver, Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Fırat Saylan, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Sergilenen eserleri tek tek inceleyen Rektörümüz, öğrencilerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Serginin ardından Fakültede incelemelerde bulunan Prof. Dr. Yılmaz Can, dersliklerde ve kantinde öğrencilerle bir araya geldi. Kampüs içinde ve dışında yaşadıkları sorunları ve beklentilerini dinleyen Rektörümüz, Üniversite Yönetimi olarak birinci önceliklerinin öğrencilerin daha iyi koşullarda akademik eğitimlerini sürdürmeleri olduğunu belirterek çalışmalarına da bu doğrultuda yön verdiklerini söyledi.