Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından düzenlenen "Öğrenci Sempozyumu", 6 Haziran 2024 Perşembe günü, Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı 1. Sınıf öğrencileri, Doç. Dr. Mehmet Alver tarafından yürütülen Türk Dili II dersi kapsamında dönem boyunca hazırladıkları bilimsel çalışmaları bu sempozyum ile dinleyicilere aktarma fırsatı buldular.

Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mehmet Alver ve ardından Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Eser Ültay’ın birer konuşma yaptığı programda, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güven Özdem de bir konuşma yaptı. Sempozyumun hazırlık sürecinde ve organizasyonun son aşamasında görev alanları tebrik eden Prof. Dr. Özdem, öğrencilerin kişisel ve akademik gelişimlerine katkı sağlayan bu ve benzeri etkinlikleri desteklediklerini belirtti.

Üç oturum halinde gerçekleşen sempozyumda, öğrenciler hazırladıkları çalışmaları dinleyicilere aktardılar. Program, günün anısına hazırlanan teşekkür belgelerinin verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.