Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can başkanlığında, 14 Ağustos 2024 Çarşamba günü, Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin genel durumunun ve yapılacak çalışmaların ele alındığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Şahin ve Prof. Dr. Emel Uzunoğlu ile Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çağrı Ural, Ağız Diş Sağlığı Uygulama Merkezi Hastanesi Müdürü Mustafa Çolaker ve Müdür Yardımcısı Sezer Demir’in de hazır bulunduğu toplantı, Diş Hekimliği Fakültesi binasının deprem güçlendirme süreci ve takviminin görüşülmesi ile başladı.

Dekan Prof. Dr. Çağrı Ural’ın, göreve başladığı tarihten bu güne kadar yapılan çalışmalar, Diş Hekimliği Fakültesinin güçlü ve gelişime açık yönleri konusunda verdiği brifing ile devam eden toplantıda, Diş Hekimliği Fakültesinin eğitim alt yapısı ve fiziki imkanları da ele alındı.

Ağız Diş Sağlığı Ve Uygulama Merkezinin gelir gider dengesi, bütçeleme çalışmaları, hasta istatistikleri, makine teçhizat ihtiyacı gibi konuların da görüşüldüğü toplantıda, Merkezin kısa-orta ve uzun vade gelecek dönem hedefleri ve projeksiyonu Üniversitemiz yönetimine sunuldu.

Diş Hekimliği Fakültesi olarak, Giresun halkına daha kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını ve çalışmalarını da bu doğrultuda sürdürdüklerini dile getiren Dekan Prof. Dr. Çağrı Ural, bu süreçte kendilerine destek veren, başta Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can olmak üzere Giresun Üniversitesi yönetimine teşekkür etti.