Üniversitemiz Devlet Konservatuvarının düzenlediği ve birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği “Güz Konseri”, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda, 27 Aralık 2019 Cuma akşamı düzenlenen konserde, GRÜ Devlet Konservatuvarı öğrencileri ve akademisyenleri, birbirinden güzel eserleri, dinleyicilerin beğenisine sundular.

Öğr. Gör. Betül Yetkin Gülmez’in oda müziği öğrencilerinin keman ve piyano dinletileriyle başlayan konserde sahneye çıkan akademisyen ve öğrenciler, tanınmış müzisyenlerin eserlerini, piyano, keman, klarnet, flüt ve gitar eşliğinde icra ettiler.

Prof. Dr. Vasıf Hasanoğlu, Öğr. Gör. Bilge Kuzu, Öğr. Gör. Gizem Karalı ve Öğr. Gör. Eda Nergiz’in öğrencilerinin, Bach, Beethoven, Chopin’in yanı sıra Muammer Sun gibi Türk bestekarların eserlerine de yer verdikleri konser, Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Ramazan Sever’in, konserin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiği konuşmasıyla sona erdi.