Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından ikincisi düzenlenen Geleneksel Bahar Konseri, 18 Nisan 2019 Perşembe günü, Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Türkiye’nin farklı yörelerinden birbirinden güzel eserlerin eşsiz bir müzik ziyafetiyle sunulduğu gecede, sahnelenen dans gösterileri de salondan büyük alkış aldı.

Program sonunda konuşan Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Ramazan Sever, konser için tüm ekibin uzun ve yorucu bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirterek, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve her etkinliklerinde kendilerine destek veren Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun’a teşekkür etti.

Üniversitemiz çalışanları ve öğrencilerin yanı sıra vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği konser, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.