Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi performans ölçüm laboratuvarında Öğretim elemanlarımız Dr. Nihat Sarıalioğlu, Dr. Ekrem Akbuğa ve Öğr. Gör. Rıdvan Türkeri’nin öncülüğündeki akademik personelimiz tarafından, sezon öncesi performans ve saha ölçüm testleri uygulanan Görele Belediyesi Spor Kulübü oyuncuları, Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ı ziyaret etti.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Türkmen’in de hazır bulunduğu ziyarette, Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Liginde ve Avrupa Kupasında İlimizi temsil eden Sporcularımızın performanslarını iyileştirmek ve sakatlanmalarını önlemek amacıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Rektörümüz, Avrupa Kupası ve Süper Lig müsabakalarında kendilerine başarılar diledi.