Sağlık Hizmetleri MYO’da Dış Paydaşlarla Kalite ve Akreditasyon Toplantısı
Dünya Çocuk Hakları Günü’ne İthafen Çocuk Hakları Sergisi
Çocuk Hakları Paneli ve Resim Sergisi
Diş Hekimliği Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni
Eğiticilerin Eğitimi ve Sertifika Programı
2024 Yılı 5. Dönem İlkyardımcı Eğitimi Başarıyla Tamamlandı
TÜBİTAK ARDEB Destek Programları Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirildi
29 gün boyunca yayınlanacak olan programda menü önerisinin ardından menüde yer alan yemeklerin geleneksel tarifleri paylaşılıyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Mehmet Akif ŞEN, “Gastronomi yükselen trend. Günümüzde gastronomi, şehirlerin ekonomik kalkınmasına ve tanıtımına ciddi katkılar sunmakta. Bunun yanında Anadolu mutfak kültüründe, Türklerin İslamiyeti kabul etmesiyle birlikte bir Ramazan kültürü gelişti. Bizde bu programda özellikle Orta ve Doğu Karadeniz illerinde Ramazan ayında iftar ve sahur ile ilgili kültürel mutfak uygulamalarını, yemeğin yalnızca tarifini değil de kültürel ve sosyolojik yönünü, hammadde temin şeklini, besin içeriğini, pişirme yöntemlerini ve şehirler için önemini öğrencilerle birlikte dinleyiciye aktarıyoruz. Mesleki hayatlarında yalnızca mutfakta kalmak istemeyen, yemeğin farklı alanlarında çalışmak isteyen öğrencilerimiz için de farklı bir deneyim gerçekleşmiş oluyor” dedi.