Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığına asaleten atanan Prof. Dr. Beyhan Kesik, 18 Ekim 2019 Cuma günü düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı.

Dekanlık makamında düzenlenen törene katılan Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can,  yeni görevinden ötürü Prof. Dr. Beyhan Kesik’i tebrik ederek, bu atamanın hem Fen Edebiyat Fakültesine hem de üniversitemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Giresun Üniversitesi bünyesinde çalışan herkesi kucaklayan bir anlayışla göreve başladıklarını ve bu düşünceyle kurum içerisinde eğitim barışının sağlanmasına büyük önem verdiklerini dile getiren Rektörümüz, farklı düşüncelerin ve farklı fikirlerin üniversitelerin zenginliği olduğunun altını çizdi.

Devir teslim töreniyle Dekanlık koltuğuna oturan Prof. Dr. Beyhan Kesik de aldığı bu görevi layığıyla yerine getireceğini, Giresun Üniversitesinin başarısı için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Törene, Rektörümüzün yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Ahmet Salbacak ve Dr. Öğr. Üyesi Müge Aygün, Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feridun Tekin, Bulancak UBYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Oktay Karaman ile akademik ve idari personel katıldı.