Esnaf ve Sanatkarlar Odası Giresun Şube Başkanı Ali Kara ile birlikte Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bekir Bayram ve Küresel Gazeteciler Derneği Giresun Şube Başkanı Mustafa Demir, Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz Can'ı ziyaret ettiler.

Rektörlük Makamında yapılan görüşmede, Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz CAN, Üniversitemizde yapımı devam eden inşaat-onarım çalışmaları ve diğer akademik faaliyetler hakkında ziyaretçilerine bilgiler verdi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Giresun Şube Başkanı Ali Kara, her zaman Üniversitenin yanında olduklarını ve her türlü desteği vermeye de hazır olduklarını dile getirerek, Rektör Can'a yapılan çalışmalar ve sunulan bilgiler nedeniyle teşekkür etti.

Küresel Gazeteciler Derneği Giresun Şube Başkanı Mustafa Demir de, Derneğin yayın organını Rektör Can'a takdim ederek, dernek faaliyetleri hakkında bilgi sundu. Rektör Can, Küresel Gazeteciler Derneği çalışmalarına destek sözü verdi.

Ziyaretin sonunda, Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz Can misafirlerine Güre Yerleşkesinde yapımı devam eden yemekhane tesislerini ve yenilenip kapasitesi artırılan Merkez Kütüphanesini gezdirdi.  Rektör Can çalışmalar hakkında ziyaretçilerine ayrıntılı bilgiler verdi.