Uşak Üniversitesi yürütücülüğünde devam eden ve Giresun Üniversitesinin de ortağı olduğu Seven Doors to Europe Ulusal Hareketlilik Konsorsiyum projesi değerlendirme toplantısı 02-03 Mayıs 2023 tarihlerinde Giresun Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz adına ERASMUS Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Elif Neyran Soylu ve koordinatörlük çalışanlarının hazır bulunduğu toplantıya; Uşak Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Tarhan, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi ERASMUS Koordinatörleri ve birim çalışanları katıldı.

Toplantıda, devam eden projeler değerlendirilirken, yeni dönem stratejileri için iş birliği imkanları da ele alındı.