Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı tarafından düzenlenen ve 3. sınıf öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı "Resim Sergisi", 22 Nisan 2019 Pazartesi günü, Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun ve Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk’ün de katıldığı törenle açıldı.

Güre Yerleşkesindeki Rektörlük Fuaye salonunda düzenlenen ve Dr. Öğr. Üyesi Serpil Yayman Ataseven’in öğrencileriyle birlikte hazırladığı sergiyi gezen Rektörümüz ve beraberindekiler, eser sahiplerinden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Üniversitemiz akademik ve idari çalışanlarının yanı sıra öğrencilerin de katıldığı, keman dinletisi eşliğinde açılışı yapılan sergi, 22-30 Nisan 2019 tarihleri arasında sanat sevenlere açık olacaktır.