3. Uluslararası Adana Oda Müziği Festivali etkinlikleri kapsamında Adana'nın önemli simgelerinden Aziz Pavlus İtalyan Katolik Kilisesi'nde düzenlenen konserde, Musica Mundi Camara Topluluğu sahne aldı. Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi Sarper Dağtekin, Archlute ve Barok gitarıyla gruba eşlik ederek Üniversitemizi temsil etti.

Lahey Kraliyet Konservatuvarı öğretim elemanı keman sanatçısı Önder Baloğlu, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası viyolonsel sanatçısı Yusuf Çelik, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası başkemancısı Yusuf Yalçın ve Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi klavsen ve org sanatçısı Burak Basmacıoğlu ile birlikte sahne aldılar. Avrupa'nın çeşitli bölgelerinden barok eserler seslendiren sanatçılar, izleyicilere unutulmaz bir müzik yolculuğu yaşattı.

Konser sonunda, festivalin sanat direktörü Ezgi Kelleözü’nün davul ile çaldığı Osmanlı mehter müziği ve sanatçılar ayakta alkışlandı.