GRÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr Üyesi Yasemin Mamur Işıkçı, editörlüğünü ve bölüm yazarlığını yapmış olduğu  “Kamu Yönetimi ve Çocuk” isimli kitabını Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun’a hediye etti.

26 Nisan 2019 Cuma günü, Eğitim Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Selahattin Yılmaz ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun’u makamında ziyaret eden Işıkçı, uzun bir hazırlık döneminin ardından basımı yapılan kitabı Rektörümüze takdim etti.

Çocuk hakları alanında yaşanan sorunların ve çözüm önerisi olarak çocukları güçlendirme yönündeki söylemlerin kamu yönetimi alanını da etkilemeye başladığını ifade eden Dr. Öğr Üyesi Yasemin Mamur Işıkçı bu kitabın, ele aldığı farklı konularla kamu yönetimi disiplininin çocuklara açılan penceresi olma özelliğini taşıdığını belirtti.

Ziyaretlerinden ötürü Yasemin Mamur Işıkçı ve Selahattin Yılmaz’a teşekkür eden Rektörümüz, “Kamu Yönetimi ve Çocuk” kitabının bu alanda çalışma yapacaklar için önemli bir kaynak olabileceğini belirterek, kitabın editörlüğünü ve bölüm yazarlığını yapan Işıkçı’yı çalışmasından ötürü tebrik etti.