Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Aydemir yapılan törenle görevine başladı.

1 Eylül 2021 Çarşamba günü Diş Hekimliği Fakültesi toplantı salonunda gerçekleşen törenle Fakültede Dekan Vekili olarak görev yapan Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Ahmet Salbacak görevini Prof. Dr. Hikmet Aydemir'e devretti.

Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Ahmet Salbacak'a ve dekan yardımcılarına teşekkür ederken Dekan Prof. Dr. Hikmet Aydemir'e yeni görevinde başarılar diledi. Rektör Can, Prof. Dr. Hikmet Aydemir'in daha önce de farklı üniversitelerin diş hekimliği fakültelerinin kuruluşunda görev aldığını belirterek Hocamızın bu konudaki tecrübelerinin son derece önemli olduğunu ifade etti.

Törende söz alan Prof. Dr. Ahmet Salbacak ise görev yaptığı süre içerisinde birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarına teşekkür ederken, Prof. Dr. Hikmet Aydemir Hocamıza da görevinde başarılar diledi.

Törendeki sözlerine Prof. Dr. Ahmet Salbacak'a teşekkür ederek başlayan Dekan Prof. Dr. Hikmet Aydemir, Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can'ın Diş Hekimliği Fakültesi konusundaki hassasiyetini dile getirdi. Fakültenin gelişiminin bir ekip işi olduğunu ve bu konuda öncelikle kendinin ve daha sonra tüm üniversite personelinin elinden geleni yapacağına inandığını vurguladı.

Törende Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Güven Özdem ve Prof. Dr. Hüseyin Peker,Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Erdal Ağar, Genel Sekreter Vekili Hüseyin Özdemir ve Fakülte personeli yer aldılar.