Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can Üniversitemizden dereceyle mezun olan öğrencilerimiz ve aileleriyle bir araya geldi. Ayrıca toplantıda Üniversitemizden dereceyle mezun olan öğrencilerimize birer dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Güre Yerleşkesindeki rektörlük makamında gerçekleşen törende Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can tarafından Üniversitemizi birincilikle bitiren İslami İlimler Fakültesi Öğrencisi Metin Türkmen, ikinci olan Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencisi Melek Akdin ve üçüncü olan İslami İlimler Fakültesi Öğrencisi Muhammed Mustafa Yılmaz’a hediyeleri takdim edildi.
Üniversitemiz birincisine hediyesi Giresun Ticaret Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Üniversitemiz ikincisine Giresun Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük, üçüncüsüne ise ismini vermek istemeyen bir hayırsever tarafından alındı. Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can “Dereceye girerek mezun olan öğrencilerimizi kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. Hediyelerin alınmasında emeği geçen iş adamlarımıza da eğitime yaptıkları katkı dolayısıyla teşekkür ederim.” dedi.