Rektör Can, Altın Pusula Ödülünü Kazanan Öğrencileri Ağırladı
Rektör–Öğrenci Buluşması Gerçekleştirildi
Tarım ve Orman Bakanlığı Baş Müfettişi Dr. Ercüment ÖZDEMİR’den “Türkiye’de Teft...
GRÜ Çevre Topluluğu’ndan Yeşil Ufuklar: Sürdürülebilir Geleceğe Adım Projesi
Üniversitemizde Hamsi Şenliği Coşkusu
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN, Giresun Valisi ile Birlikte Morfoloji Binası İn...
"20. Geleneksel Kısa Oyun Günleri"
Uluslararası Öğrenciler Rektörümüzü Ziyaret Etti
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN, Doç. Dr. Faruk GÜNER’i Makamında Kabul Etti
Rektör Yardımcımız ve Fındık İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şahin’in de katıldığı eğitim kapsamında Fındık İhtisaslaşma Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Ali Turan, fındık kurutma işlemi sırasında dikkat edilmesi gerekenleri anlatarak fındık kurutma işleminde fındığın zemine ince bir tabaka halinde serilmesi ve günde 2-3 kez karıştırılarak kurutulması gerektiğini vurguladı. Suni ve doğal kurutma yöntemleriyle ilgili bilgiler veren Doç. Dr. Turan, fındığı kurutma işlemine geçmeden önce en önemli durumun doğru zamanda hasat edilmesi olduğunun altını çizdi.
Eğitim çiftçilerin sorularının yanıtlanması ve ileriye dönük çözüm önerilerinin konuşulmasının ardından sona erdi.