Rektörümüz İl Milli Eğitim Müdürü Tokgöz'ü Ziyaret Etti
Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi'nde Görsel Şölen
Sanatçımız Cihan Unat Hayatını Kaybetti
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN, Yeni Atanan İl Müdürlerine Tebrik Ziyaretinde B...
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e Ziyaret
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can YTÜ Rektörü Prof. Dr. Eyüp Debik’i Ziyaret Etti
GRÜ Türk Müziği Korosundan Türk Sanat Müziği Konseri
İŞKUR Gençlik Programı Kapsamında 813 Öğrencimize Üniversitemizde Çalışma İmkanı
"Dünya Sigarayı Bırakma Günü"nde Sigaranın Zararlarına Dikkat Çekildi
Rektör Yardımcımız ve Fındık İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şahin’in de katıldığı eğitim kapsamında Fındık İhtisaslaşma Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Ali Turan, fındık kurutma işlemi sırasında dikkat edilmesi gerekenleri anlatarak fındık kurutma işleminde fındığın zemine ince bir tabaka halinde serilmesi ve günde 2-3 kez karıştırılarak kurutulması gerektiğini vurguladı. Suni ve doğal kurutma yöntemleriyle ilgili bilgiler veren Doç. Dr. Turan, fındığı kurutma işlemine geçmeden önce en önemli durumun doğru zamanda hasat edilmesi olduğunun altını çizdi.
Eğitim çiftçilerin sorularının yanıtlanması ve ileriye dönük çözüm önerilerinin konuşulmasının ardından sona erdi.