Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ın Ramazan Bayramı Mesajı
Üniversitemiz Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi
Tekstilde Geri Dönüşüm Etkinliği
Bulancak Kadir Karabaş UBYO'da Öğrenci Mezun Buluşması
Baharın Müjdecisi “Nevruz Bayramı” Kampüste Coşkuyla Kutlandı
Başhekim Prof. Dr. Atilla Çıtlak'a Ziyaret
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 110. Yılı Konferansı
Doç. Dr. Selcan KİLİS, TÜBİTAK 3501 Kariyer Geliştirme Programı Araştırmacısı ve...
Rektör Yardımcımız ve Fındık İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şahin’in de katıldığı eğitim kapsamında Fındık İhtisaslaşma Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Ali Turan, fındık kurutma işlemi sırasında dikkat edilmesi gerekenleri anlatarak fındık kurutma işleminde fındığın zemine ince bir tabaka halinde serilmesi ve günde 2-3 kez karıştırılarak kurutulması gerektiğini vurguladı. Suni ve doğal kurutma yöntemleriyle ilgili bilgiler veren Doç. Dr. Turan, fındığı kurutma işlemine geçmeden önce en önemli durumun doğru zamanda hasat edilmesi olduğunun altını çizdi.
Eğitim çiftçilerin sorularının yanıtlanması ve ileriye dönük çözüm önerilerinin konuşulmasının ardından sona erdi.