Sağlık Hizmetleri MYO’da Dış Paydaşlarla Kalite ve Akreditasyon Toplantısı
Dünya Çocuk Hakları Günü’ne İthafen Çocuk Hakları Sergisi
Çocuk Hakları Paneli ve Resim Sergisi
Diş Hekimliği Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni
Eğiticilerin Eğitimi ve Sertifika Programı
2024 Yılı 5. Dönem İlkyardımcı Eğitimi Başarıyla Tamamlandı
TÜBİTAK ARDEB Destek Programları Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirildi
Rektör Yardımcımız ve Fındık İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şahin’in de katıldığı eğitim kapsamında Fındık İhtisaslaşma Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Ali Turan, fındık kurutma işlemi sırasında dikkat edilmesi gerekenleri anlatarak fındık kurutma işleminde fındığın zemine ince bir tabaka halinde serilmesi ve günde 2-3 kez karıştırılarak kurutulması gerektiğini vurguladı. Suni ve doğal kurutma yöntemleriyle ilgili bilgiler veren Doç. Dr. Turan, fındığı kurutma işlemine geçmeden önce en önemli durumun doğru zamanda hasat edilmesi olduğunun altını çizdi.
Eğitim çiftçilerin sorularının yanıtlanması ve ileriye dönük çözüm önerilerinin konuşulmasının ardından sona erdi.