Giresun Üniversitesi İlk Başvurusunda THE Sıralamasında
Eynesil Kamil Nalbant MYO’da Geleneksel Hamsi Şenliği Coşkusu
GRÜ İlahiyat Fakültesinde İlk Ders “Filistin”
Dilimiz Farklı, Kalbimiz Aynı: ÜNİ-DOKAP Amasya Uluslararası Öğrenci Kampı-2025
Rektörümüzden Bozok Üniversitesi'ne Ziyaret...
Çek Cumhuriyeti Ostrave Tıp Fakültesi ve Ostrave Hastanesi Akademisyenlerinden ...
Doç. Dr. Ümmü Gülsüm DURUKAN’ın Uzman Olarak Yer Aldığı TÜBİTAK Projesi Kabul Ed...
Giresun Üniversitesi'nden Derece ile Yerleşen Öğrencilere Giresun'u Tanıtma Gezi...
Rektörümüzden Tarihi Rektörlük Binasında Basın Toplantısı...
Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’nde GRÜ’den 12 Öğretim Üyesi Yer Aldı
Rektör Yardımcımız ve Fındık İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şahin’in de katıldığı eğitim kapsamında Fındık İhtisaslaşma Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Ali Turan, fındık kurutma işlemi sırasında dikkat edilmesi gerekenleri anlatarak fındık kurutma işleminde fındığın zemine ince bir tabaka halinde serilmesi ve günde 2-3 kez karıştırılarak kurutulması gerektiğini vurguladı. Suni ve doğal kurutma yöntemleriyle ilgili bilgiler veren Doç. Dr. Turan, fındığı kurutma işlemine geçmeden önce en önemli durumun doğru zamanda hasat edilmesi olduğunun altını çizdi.
Eğitim çiftçilerin sorularının yanıtlanması ve ileriye dönük çözüm önerilerinin konuşulmasının ardından sona erdi.