Üniversitemizde Mezuniyet Coşkusu...
Dr. Öğr. Üyesi Duygu Altıok Hocamız Vefat Etti
Anatomi Işığında Veteriner Sağlık Teknikerliği" Konferansı
Şebinkarahisar Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Coşkusu
Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coşkusu
Bilgi ve Değerler Topluluğu Öğrencilerinden Doğa ve Kültür Buluşması
Giresun Üniversitesi Geleneksel Bahar Şenlikleri Büyük Coşkuyla Kutlandı
GRÜ Öğrencileri, 10. Travma Rallisinden Madalya İle Döndü
Veteriner Sağlık Laborantlığı Öğrencileri Giresun Merkez Laboratuvarlarını Gezdi
Aşçılık Programı’ndan Gururlandıran Başarı: Yemek Yarışmasında Birincilik Ödülü
Rektör Yardımcımız ve Fındık İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şahin’in de katıldığı eğitim kapsamında Fındık İhtisaslaşma Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Ali Turan, fındık kurutma işlemi sırasında dikkat edilmesi gerekenleri anlatarak fındık kurutma işleminde fındığın zemine ince bir tabaka halinde serilmesi ve günde 2-3 kez karıştırılarak kurutulması gerektiğini vurguladı. Suni ve doğal kurutma yöntemleriyle ilgili bilgiler veren Doç. Dr. Turan, fındığı kurutma işlemine geçmeden önce en önemli durumun doğru zamanda hasat edilmesi olduğunun altını çizdi.
Eğitim çiftçilerin sorularının yanıtlanması ve ileriye dönük çözüm önerilerinin konuşulmasının ardından sona erdi.