Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Akif Sarı, Müdür Yardımcısı Sinan Kuzucu, Müdür Yardımcısı Miraç Şirin ve Yükseokul Sekreteri Recai Alacahan tarafından karşılanan Bulutçu ailesinden Belma Yüksel (kızı), Salih Zeki  Bulutçu (oğlu), Prof. Nusret Bulutçu (yeğeni), Christa Bulutçu (gelini), Mahmut Ülkü Yıldırım (torunu), Zübeyde Şayan Yıldırım (torunu), Fevzi Natık Tekinli (torunu), Fatih Ogün Korun (torunu), Hülya Yüksel Korun (torunu) ziyarete katıldı.
Okulu gezen ve okul hakkında bilgi alan Bulutçu ailesinden Almanya’da hekimlik yapan Salih Zeki Bulutçu’ya, aile adına, Müdür Mehmet Akif Sarı tarafından teşekkür plaketi verildi.
Müdür Sarı, Turan Bulutçu’yu saygıyla yad ederek eğitime yaptığı katkılarıyla geleceğe ışık olduğunu belirtti.