Giresun Üniversitesi’nde 2025-2026 Akademik Yılı Başladı
“Sağlıkta Yapay Zeka ve Sağlık Teknolojileri” Başlıklı Proje 4007 TÜBİTAK Projes...
Giresun Üniversitesi’nden TEKNOFEST 2025’te Büyük Başarı
Giresun Üniversitesi Webometrics 2025 Sıralamasında Büyük Yükseliş Kaydetti
Doç. Dr. Yasin Söğüt’ten Teknofest’te Birincilik Ödülü
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Elemanı Doç. Dr....
Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir’den Rektörümüz Prof. Dr. Yıl...
Üniversitemizin Kontenjan Doluluk Oranı %98,55 Oldu
Öğr. Gör. Dr. Yunus Emre Genç COST Çalışma Gruplarına Üye Olarak Atandı
Danışmanlığını İtalya Modena and Reggio Emilia Üniversitesinden Prof. Dr. Lara Maistrello’nun yaptığı, Gürcistan Agriculture University of Georgia Dr. Natalia Kharabadze’nin yürütücüsü olduğu ve Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Levent Şen’in proje ekibinde yer aldığı “Improving hazelnut production sustainability through phytosanitary risk reduction”-(Bitki sağlığı risklerinin azaltılması yoluyla fındık üretiminin sürdürülebilirliğinin iyileştirilmesi) başlıklı proje Gürcistan Rustaveli Ulusal Bilim Vakfı (Shota Rustaveli National Science Foundation of Georgia - SRNSFG) tarafından 240 000 GEL (80 000 €) ile desteklenmeye hak kazandı.