Bitki Sağlığı Risklerinin Azaltılması Yoluyla Fındık Üretiminin Sürdürülebilirli...
Dr. Öğr. Üyesi Enes Yıldırım'ın Projesi Asya-Pasifik Uzay İş Birliği Örgütü'nde ...
AD Scientific Index 2025 Sıralaması
TİF'te 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Paneli
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Filarmoni Orkestrası Konseri Büyük Beğeni Topladı
Doç. Dr. Esra Gökçen KAYGISIZ COST Üyeliğine Atandı
GRÜ'de Tasavvuf Musikisi Konseri Düzenlendi
DOKKAF ’25 Hazırlıkları Paydaş Üniversitelerin Katılımıyla Üniversitemizde Değer...
Danışmanlığını İtalya Modena and Reggio Emilia Üniversitesinden Prof. Dr. Lara Maistrello’nun yaptığı, Gürcistan Agriculture University of Georgia Dr. Natalia Kharabadze’nin yürütücüsü olduğu ve Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Levent Şen’in proje ekibinde yer aldığı “Improving hazelnut production sustainability through phytosanitary risk reduction”-(Bitki sağlığı risklerinin azaltılması yoluyla fındık üretiminin sürdürülebilirliğinin iyileştirilmesi) başlıklı proje Gürcistan Rustaveli Ulusal Bilim Vakfı (Shota Rustaveli National Science Foundation of Georgia - SRNSFG) tarafından 240 000 GEL (80 000 €) ile desteklenmeye hak kazandı.