Üniversitemiz içeriklerini sosyal medyada takip edin!

Facebook Twitter Youtube Linkedln Instagram
Haberler
Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği öğretim üyesi Doç. Dr. Levent Şen'in de proje ekibinde yer aldığı "Bitki sağlığı risklerinin azaltılması yoluyla fındık üretiminin sürdürülebilirliğinin iyileştirilmesi" başlıklı proje Gürcistan Rustaveli Ulusal Bilim Vakfı tarafından desteklenmeye hak kazandı. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Emel Uzunoğlu, Doç. Dr. Levent Şen ve Gürcistan Agriculture University of Georgia Dr. Natalia Kharabadze'yi ağırlayarak başarılı çalışmaları dolayısıyla tebrik etti. Ayrıca imzalanan sözleşme ile projenin desteklenmesinin ilk adımı atıldı.

Danışmanlığını İtalya Modena and Reggio Emilia Üniversitesinden Prof. Dr. Lara Maistrello’nun yaptığı, Gürcistan Agriculture University of Georgia Dr. Natalia Kharabadze’nin yürütücüsü olduğu ve Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Levent Şen’in proje ekibinde yer aldığı  “Improving hazelnut production sustainability through phytosanitary risk reduction”-(Bitki sağlığı risklerinin azaltılması yoluyla fındık üretiminin sürdürülebilirliğinin iyileştirilmesi) başlıklı proje Gürcistan Rustaveli Ulusal Bilim Vakfı (Shota Rustaveli National Science Foundation of Georgia - SRNSFG)  tarafından 240 000 GEL (80 000 €) ile desteklenmeye hak kazandı.