Atatürk Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi organizasyonu ve Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisinin ev sahipliğinde, bireysel genç girişimcilik destekleri ile ilgili düzenlenen  BİGG ATA etkinliği, 20 Mart 2019 tarihinde Güre Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy konferans salonunda gerçekleştirildi.

İki üniversitenin TTO yetkililerinin yanı sıra Üniversitemiz akademisyenleri ve öğrencilerin katıldığı toplantıda; genç girişimcilere yönelik TÜBİTAK hibeleri, hibeler için başvuru şartları, desteklenmesi planlanan öncelikli alanlar, verilen hibe miktarı ve proje çıktılarının TÜBİTAK tarafından izlenmesi ile ilgili bilgiler verildi.

Giresun Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ile Atatürk Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi arasında ikili işbirliği imkânlarının da ele alındığı toplantı, soru-cevap bölümüyle sona erdi.