GRÜ Öğrencileri, “TEKNOFEST 2025 İSTANBUL”da Yarı Finalde
Akıntıya Değil Yaşama Tutunmak
Geçmişten Günümüze Değişen Aile Rolleri
Fındık İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Çiftçi Eğitimleri
Giresun Üniversitesi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Arasında Akademik İş Birl...
Prof. Dr. Fethiye KARSLI BAYDERE’nin TÜBİTAK Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı
Rektörümüzün Kurban Bayramı Mesajı
Üniversitemizde Bayramlaşma Töreni Yapıldı...
Üniversitemizde Yeni 3 Bölüm ve Yeni 3 Programın Öğrenci Alımı Onaylandı
“Mısırgan İçlisi” adını verdiği yemeğinde sunduğu Giresun yöresine özgü tatlar, estetik ve uyum ile jürinin dikkatini çekmeyi başardı.
Öğrencimiz Ayşe Fatma Gündüz’ü gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.