Giresun Belediyesi tarafından “Cumhuriyeti bilgiyle yükseltelim” temalı, 55 yazarı ağırlayacak kitap fuarında Giresun Üniversitesi’nden de 4 akademisyen söyleşi gerçekleştirecek.

Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi’nde 22-30 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan kitap fuarının açılışı gerçekleştirildi.

Düzenlenen açılış törenine Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yazarlar,  akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Giresun Belediyesi tarafından “Cumhuriyeti bilgiyle yükseltelim” temalı ve 70 yayın evinden 55 yazarın katılacağı kitap fuarında Giresun Üniversitesi’nden de akademisyenler söyleşi gerçekleştirecek. 22-30 Ekim tarihleri arasında 8 gün sürecek fuar boyunca söyleşi gerçekleştirecek yazarlar arasında Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Tirebolu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Elmas ve Tirebolu İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı  Dr. Öğr. Üyesi İsmail Cem Feridunoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Mehtap Özsoy da  yer alıyor.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can 26 Ekim saat 15.00’da, Tirebolu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Elmas 24 Ekim’de saat 15.00’da, Tirebolu İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Cem Feridunoğlu, 26 Ekim saat 16.00’da ve Dr. Öğr. Üyesi Mehtap Özsoy ise 25 Ekim  saat 16.00'da söyleşi ve imzaya katılacaklar.