Giresun Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Serpil  Demirci’nin Teknoloji Transfer Ofisi’nin desteği ile TÜBİTAK 2224-A Yurt Dışı Bilimsel Etkinliklere Katılımı Destekleme Programı ve TÜBİTAK 2224-B Yurt İçi Bilimsel Etkinliklere Katılımı Destekleme Programı kapsamında gerçekleştirdiği başvurular olumlu sonuçlanmıştır.

Bu kapsamda, “Synthesis of Propofol and Etomidate Derivatives New Generation Anesthesia Compounds and Their in Silico Analysis Studies” başlıklı bildiri ile 23rd Tetrahedron Symposium (Gothenburg, Sweden) ve “Synthesis of Propofol Derivative New Generation Schiff Bases and Analyzation of their In Silico Anesthetic Properties” başlıklı bildiri ile 11. Uluslararası İlaç Kimyası Kongresi’ne (Antalya), daha önce TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı kapsamında desteklenen “Propofol Benzeri Yeni Nesil Hibrit Moleküllerin Sentezi ve Anestezik Özelliklerinin Moleküler Doklama Yöntemi ile Belirlenmesi” başlıklı proje kapsamında yaptığı çalışmalar ile katılım sağlayacaktır.

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.