Abdullah Bozbağ İlkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Üniversitemizi ziyaret etti.

4. sınıf öğrencileri Edanaz Çanakci ve Yusuf Efe Emre, sınıf öğretmeni Muhammet Meşe ve okul müdürü Zeki Soylu'nun yer aldığı ziyarette Rektörümüz öğrencilerle temsili makam değişimi yaparak bir süreliğine makamını öğrencilere devretti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, öğrencilerin bayramını kutlayarak kendilerine sağlıklı, mutlu ve başarı dolu bir gelecek temennisinde bulundu.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Şahin makam ziyareti sonrası Abdullah Bozbağ İlkokulu öğrencilerine Güre Yerleşkesinde bulunan öğrenci yemekhanesi, sosyal alanlar, açık ofis, öğrenci kantini ve kütüphaneyi gezdirdi
.