Giresun Merkez 75.Yıl Anaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Gökşen Akkuş, Sınıf Öğretmenleri Selver Beken ve Stajyer öğretmen Gülşah Çevik ve Tayfun Cansız ile birlikte, Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun’u ziyaret ettiler.

20 Aralık 2018 Perşembe günü gerçekleşen ziyarette, anaokulunun Gökkuşağı sınıfı miniklerini makamında kabul eden Rektörümüz, her biriyle teker teker ilgilenip sohbet etti. Miniklerle yaptığı keyifli sohbet sonrası, kendilerini görmekten çok mutlu olduğunu dile getiren Rektörümüz, her zaman ziyarette bulunabileceklerini söyledi.

Ziyaretin ardından anaokulu öğrencileri, kedileri için yaptıkları kedi mama kaplarını Rektörlük bahçesine bırakarak, sokak hayvanlarına dikkat çekmek için örnek bir davranışta bulundular.