Web Of Science veri tabanı kayıtları esas alınarak yapılan değerlendirme sonucunda, "uluslararası" indeksli yayın performansı açısından 2019 yılı Devlet Üniversiteleri sıralaması yapıldı.

Fen bilimleri, sosyal bilimler,  sanat ve insani bilimleri konu alan dergileri ve konferans bildirilerini düzenli olarak tarayarak araştırma alanlarıyla  ilgili ve en prestijli yayınlara ulaşmayı sağlayan bu veri tabanının 2019 yılı kayıtlarını inceleyen "memurlar.net" haber sitesi, konuyla ilgili ortaya çıkan sıralamaları yayınladı.

2019 yılı devlet üniversiteleri uluslararası indeksli genel yayın sıralamasında Giresun Üniversitesi öğretim üyesi başına düşen yayın ortalaması ile 33. sırada yer aldı.

DEĞERLENDİRME TABLOLARI:
2019 Yılı Genel Yayın Sıralaması (Tıklayınız)
2006-2008 Yılları Arasında Kurulmuş Devlet Üniversiteleri Yayın Sıralaması (Tıklayınız)
Karadeniz Bölgesinde Yer Alan Devlet Üniversiteleri Yayın Sıralaması (Tıklayınız)

( memurlar.net sitesinin ilgili haberini okumak için TIKLAYINIZ)