Haberler
Giresun Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı mezuniyet törenleri; 03 Mayıs 2019 Cuma günü, Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda düzenlenen programla başladı.

Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Yüksekokul birincisi Cansu Köksal’ın konuşması ile devam etti.

Daha sonra kürsüye çıkan UBYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Oktay Karaman, mezun öğrencileri tebrik ederek, çalışma hayatlarında başarılar diledi.

Törende kısa bir konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Serkan Soylu da mezun öğrencileri tebrik ederek sözlerine başladı. Tören için Giresun’a gelen öğrencilerin ailelerine ve okul çalışanlarına gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Soylu, öğrencilere, çalışma hayatlarında başarılar dileyerek konuşmasını noktaladı.

Okul birincisi Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencisi Cansu Erbaş’ın okul kütüğüne plaket çakmasının ardından Yüksekokul ikincisi Sertan Güler ve üçüncü Betül Aydeniz de kürsüye davet edilerek ödülleri takdim edildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Soylu’nun yanı sıra ilçe protokolü, mezun öğrencilerin aileleri, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile vatandaşların katıldığı 2018-2019 Akademik yılının ilk mezuniyet programı, tüm öğrencilerin temsili diplomalarını almaları ve mezuniyet yeminini okumalarının ardından yapılan kep atma töreni ile son buldu.