Giresun Üniversitesi Türkçe Topluluğu tarafından her yıl düzenlenen “Geleneksel Kısa Oyun Günleri”nin 17.’sinde perde, “Niyet-Kısmet” isimli uyarlama oyunla açıldı.

Eğitim Fakültesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Dursun ŞAHİN yönetiminde hazırlıklarını yapan topluluk öğrencileri, 12-15 Aralık 2022 tarihlerinde art arda sahneledikleri, “Niyet-Kısmet”, “Miras Peşinde”, Araban Varsa” ve “Sevgi ve Barış” isimli oyunlarla seyirciden büyük beğeni topladılar.

Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda sergilenen oyunlar için öğrencilerin büyük özveriyle hazırlandıklarını dile getiren topluluk akademik danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Dursun ŞAHİN, gelenekselleşen bu etkinliğin Giresun Üniversitesi öğrencileri için de büyük bir anlam ifade ettiğini söyledi.

Sahnelenen her oyunun büyük ilgi gördüğünü ifade eden Sayın ŞAHİN, oyunlarda rol alan öğrenciler başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.