Üniversitemiz Türkçe Topluluğu tarafından her yıl düzenlenen “Geleneksel Kısa Oyun Günleri”nin 13.’sünde perde, Üstün Dökmen’in “Komşu Köyün Delisi” adlı eseriyle açıldı.

25 Aralık 2018 Salı günü Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda sahnelenen ilk oyunla tüm hünerlerini gösteren ve performanslarıyla salonun büyük beğenisini toplayan topluluk öğrencileri, 26 Aralık 2018 Çarşamba günü Mustafa Firuz Bozkurt’un “Çınar Polis Karakolu” adlı eserinden uyarlanan “Karakolda Kimler Var?” adlı oyunu sahnelediler.

27 Aralık 2018 Perşembe günü saat 11:00’de, Turgut Özakman’ın “Ah Şu Gençler” adlı oyunuyla devam edecek olan tiyatro günleri, 28 Aralık 2018 Cuma günü saat 10:45’te Ferhan Şensoy’un “Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı” adlı oyunuyla sona erecek.