Giresun Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanlığı tarafından ilk kez düzenlenen ve Üniversitemizin tüm paydaşlarına açık olan “1. Biyoloji Günleri” etkinliği 24-25 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Fen-Edebiyat Fakültesi B-Blokta bulunan Harezmi Konferans Salonunda düzenlenen etkinlik kapsamında bilimsel bir konu üzerinde literatür taraması yapma ve bunu bir sunum haline dönüştürme gibi çalışmalarda bulunan öğrenciler, bölüm akademisyenlerinden Prof. Dr. Kültigin ÇAVUŞOĞLU eşliğinde yaptıkları çalışmaları salonda bulunan dinleyicilere aktarma imkanı da buldular.

Etkinliğe Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Beyhan KESİK, Denizcilik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. A. Yalçın TEPE, Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emine YALÇIN, Üniversitemizin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.