Giresun Üniversitesi Sosyoloji Topluluğu tarafından düzenlenen ve Ordu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Murat YÜKSEL'in konuşmacı olarak katıldığı "Sosyal  Tabakalaşma ve Spor" başlıklı seminer, 14 Mayıs 2024 Salı günü, Fen Edebiyat Fakültesi Mevlana Celâleddin-i Rumi amfisinde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrencilerin katıldığı konferansta, Sosyal tabakalaşmanın sporun üzerindeki etkisine değinen Sayın YÜKSEL, sosyal statü ve spor ilişkisi hakkında bir sunum yaptı.

Soru-cevap bölümüyle devam eden program, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sezai BALCI'nın günün anısına hazırlanan teşekkür belgesini Doç. Dr. Murat YÜKSEL'e takdim etmesi ile sona erdi.