Üniversitemiz tarafından "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" kapsamında 16 Temmuz 2024 Salı günü Ömer Halisdemir Konferans Salonunda "Milletin Zaferi" başlıklı bir panel düzenlendi.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Muharrem AKOĞLU'nun oturum başkanlığını yaptığı panele konuşmacı olarak, Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Recep ÖNAL ve Ordu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Cenan KUVANCI katıldılar.

Giresun Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Yakınoğlu ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can'ın da izlediği panele ayrıca Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Güven Özdem, Prof. Dr. Hüseyin Şahin, Prof. Dr. Emel Uzunoğlu'nun yanı sıra Rektör Danışmanları, Dekanlar ve Yüksekokul Müdürlerimiz de iştirak ettiler.

Panelin sonunda Vali Yardımcısı Yakınoğlu ve Rektörümüz panelistlere birer teşekkür belgesi takdim ederek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.