Duyurular

Seviye Belirleme Sınavı : 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında Zorunlu Hazırlık Sınıflarında öğrenim görecek Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Bölümü öğrencilerimiz için online olarak yapılacak olan Yabancı Dil Seviye Belirleme Sınavı 5 Eylül 2022 Pazartesi (saat 00.01) ila 9 Eylül 2022 Cuma (saat 23.59) günleri arasında öğrencilerimizin erişimine açık olacaktır.

Hazırlık Sınıfları Muafiyet/Yeterlik Sınavı Başvuruları : 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Zorunlu/İsteğe Bağlı Hazırlık sınıfı muafiyet sınavları 13-14 Eylül 2022 tarihlerinde iki aşamalı olarak yüzyüze yapılacaktır.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...

Zorunlu İNGİLİZCE DERSLERİ Muafiyet Sınavı Başvuruları : Üniversitemiz HAZIRLIK SINIFI OLMAYAN birimlerinde okutulacak İngilizce dersleri için 12 Eylül 2022 Pazartesi günü yapılacak Muafiyet Sınavı'na katılmak isteyen öğrencilerimizin 5 Eylül 2022 tarihine kadar başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfları : Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler FakültesiŞebinkarahisar Teknik Blimler Meslek Yüksekokulu ve Şebinkarahisar Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun aşağıda sıralanan bölümlerine bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerimizden istekliler, kontenjanlar dahilinde 2022-2023 eğitim-öğretim yılında Yüksekokulumuzda 1 yıl süreyle yabancı dil (İngilizce) hazırlık eğitimi alabilecektir. İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı sonrasında başarılı olan öğrenciler, bölüm/programlarında okutulan Zorunlu Yabancı Dil derslerinden muaf sayılacak ve Hazırlık Sınıfı okudukları transkriptlerine işlenecektir.