Geleneksel Aşçı Ceketi Giyme Töreni
COST Aksiyonuna Atanma Başarısı
Dil Değerlendirmede Yenilikçi Uygulamalar
Giresun Üniversitesi, Mersin / Üniversite Tanıtım Günleri'nde
Bağımlılıkla Mücadele Yöntemleri Paneli
Bulancak Kadir Karabaş UBYO Hamsi Şenliği
Öğrenci Toplulukları Tanıtımı Etkinliği
Fındık Tarımında Yapay Zekâ ve Teknoloji Kullanımının Yol Haritasının Belirlenme...
Projelerin protokolleri, Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Berkan Şahin ve Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur Bellikli tarafından imzalandı.
Protokol törenine Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Ağar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Proje Destek ve Yönetim Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç, Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Cansu Çobanoğlu, Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Rahman Çakır, Öğr. Gör. Burcu Akkaya ve Öğr. Gör. Ayben Gül de katılım sağladı.
Üniversitemiz Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Berkan Şahin’in, “Anne-Bebek Etkileşimine ve Gelişimsel Olarak Riskli Bebeklere Müdahale Programı” başlıklı projesi kapsamında ruh sağlığı alanında çalışan 10 sağlık personeli Bebek Ruh Sağlığı Temel Eğitim ve Müdahale Programı eğitimi alacak. Eğitim alan personel tarafından ailelere yönelik bebek ve erken çocukluk dönemine dair müdahalelerin anlatıldığı grup eğitimleri yapılacak. Proje ile yaklaşık 400 anne ve bebeğe ulaşılması hedefleniyor.
Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Mehmet Akif Sarı, Öğr. Gör. Sinan Kuzucu ve Öğr. Gör. Yunus Şentürk’ün “Hayvan Sağlığı Laboratuvar ve Muayene Yapım” başlıklı projesi kapsamında ise laboratuvar kurulumu yapılarak bölgede yaygın görülen hayvan hastalıklarına yönelik eğitim programları düzenlenecektir. Eğitimler bölgede hayvancılık yapan çiftçilere, meslek yüksekokulu bünyesindeki akademisyen ve öğrenciler tarafından uygulamalı olarak verilecektir.
Projesi desteklenen akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.