Duyurular
Yükseköğretim Kurulu ve  Rektörlüğümüz Senatosunun almış olduğu karar sonucu, Giresun Merkez'de bulunan Teknik Bilimler MYO ile Sosyal Bilimler MYO birleştirilerek, "Giresun Meslek Yüksekokulu" adını almış; bu okullardaki Makine, Elektrik, Tekstil, Fındık Eksperliği ve Elektronik ve Otomasyon programları Bulancak MYO'na bağlanmıştır.

Aynı şekilde Şebinkarahisar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Şebinkarahisar Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulları kapatılarak Şebinkarahisar Meslek Yüksekokuluna dönüştürülmüş; İlk ve Acil Yardım normal ve II. öğretim ile Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama programının bağlı olduğu Şebinkarahisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu açılmasına da karar verilmiştir.

Yüksekokulların kurulumuyla ilgili gerekli çalışmalar başlatılmış ve devam etmektedir.