Duyurular
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında düzenlenecek olan 17. Spor Şenlikleri, Basketbol Öğrenci (K/E), 3X3 Basketbol Öğrenci (K/E), Akademik-İdari Personel, Voleybol Akademik-İdari Personel (6X6 m.- 3X3 Oyuncu) / Öğrenci K/E-(Mini Voleybol), Satranç Öğrenci (K/E), Masa Tenisi Akademik-İdari Personel / Öğrenci (K/E), Salon Futbolu Akademik-İdari Personel/ Öğrenci branşlarında olup müsabaka tarih ve fikstürleri daha sonra bildirilecektir.

Müsabakalara;

a-Personel/öğrenci kimlik belgeleri ile katılım sağlanacak olup önceki yıllarda müsabaka öncesi istenmekte olan takım listeleri artık talep edilmeyecektir. Her öğrenci aynı zamanda potansiyel yarışmacı olarak katılabilecektir.

b-Katılım yapan birimler, katılım yapmayan Fakülte/Yüksekokul/Enstitü ve İdari Birimlerden 2 (iki) sporcuyu takviye olarak alabilecektir.

c-Kadın öğrencilerin yarıştığı branşlarda erkek öğrenci oynatılamayacak, erkek öğrencilerin yarışma yaptığı branşlarda kadın öğrenci oynatılabilecektir.

d-Spor Bilimleri Fakültesinden katılım sağlanmayacak ve öğrenci alınmayacaktır.

Spor Şenliklerine katılım sağlayacak birimlerimizin yukarıdaki değişiklikleri de göz önüne alarak, katılım yapacak branşlar ile spor temsilcilerini belirleyip, iletişim bilgileri ile birlikte 29 Aralık 2023 tarihine kadar, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bildirmeleri gerekmektedir. Süresi içerisinde bildirimde bulunmayan birimlerimizin, fikstür çekimi yapıldıktan sonraki başvuru talepleri değerlendirmeye alınmayacaktır.