Giresun Üniversitesi Kalite Komisyonu, 17 Nisan 2024 tarihinde saat 11.00'de Rektörlük Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıyla bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN'ın başkanlık ettiği toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven ÖZDEM, Rektör Danışmanı ve aynı zamanda Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörü olan Prof. Dr. Mustafa ŞANAL ile Kalite Komisyonu Üyeleri ve Koordinatörlük ekibi katıldı.

“Giresun Üniversitesi 2023 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu” taslağının görüşülerek, raporun nihai halinin senatoya sunulması kararının alındığı toplantıda, Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hakan SİPAHİ, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK)'ın yürüttüğü Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) hakkında komisyon üyelerini bilgilendirdi.

Toplantıda, komisyon tarafından KAP eylem planı çalışmalarının başlatılmasına, Birim Öz Değerlendirme Raporu (BÖDR) çalışmalarının Kalite Komisyonu tarafından incelenerek tüm birimlerin belirlenen takvim çerçevesinde BÖDR sunumları gerçekleştirmelerine oy birliği ile karar verildi.

Toplantı, kalite süreçleri ile ilgili araştırma ve geliştirme, komisyonların çalışmaları ve paydaş etkileşimi gibi diğer hususların konuşulmasının ardından dilek ve temennilerin dile getirilmesiyle sona erdi.