Türkiye genelinde 16 üniversitenin katıldığı ve bu yıl Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinin ev sahipliğinde sekizincisi düzenlenen Tralli Travma Rallisi, 22 Nisan 2024 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

İlk ve Acil Yardım programı öğrencilerinin bilgi ve becerilerinin programlanan etaplar halinde uygulamalı ve simülatif şekilde ölçüldüğü yarışmaya 16 üniversiteden toplam 26 ekip katılırken, GRÜ
Şebinkarahisar Sağlık Hizmetleri MYO İlk Ve Acil Yardım Programı iki ekiple bu yarışmada yer aldı.

Y
üksekten düşme ve travmalı hasta taşıma etaplarında birincilik, dar alanda müdahale ve ileri yaşam desteği bilgi etaplarında üçüncülük elde edin öğrencilerimiz, tüm etaplardan alınan puanlarla yapılan değerlendirmede 26 ekip içerisinde genel klasmanda 3.lük ödülüne layık görüldü.

Toplamda 1 kupa ve 12 madalya ile yarışmayı bitiren öğrencilerimiz; Orhan ASILSOY, Meryem GÜNAYDIN, Melih Turap GÜNEŞ, İbrahim Etka GÜRBÜZ, Zuhal Yıldız OKÇU, Yusuf ÇİFTÇİ, Oğuzhan ÖZ ve Umut GENCER’i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.