Giresun Üniversitesi IEEE Student Branch Topluluğu tarafından düzenlenen, Elektrik – Elektronik ve Bilgisayar Yüksek Mühendisi Köksal GÜNDOĞDU’nun konuşmacı olarak katıldığı “Fikirden Firmaya Teknoloji Girişimciliği” konulu konferans, 2 Mayıs 2024 Perşembe günü Harezmi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa TÜRKMEN, akademik ve idari çalışanlar ile öğrencilerin katıldığı program, Prof. Dr. Mustafa TÜRKMEN’in açılış konuşması ile başladı.

Açılış konuşmasının ardından söz alan Mühendis Köksal GÜNDOĞDU, eğitim hayatından kısa kesitler aktararak sunumuna başladı. Eğitim hayatında ve mezun olduktan sonra yaşadığı zorluklara değinen Sayın GÜNDOĞDU, bu konularda öğrencilere tavsiyeler vererek programa devam etti.

Girişimci olmanın kendine göre zorlukları olduğunu ifade eden ve bunları aşmanın yollarını, kendi deneyimlerinden örnekler vererek aktaran GÜNDOĞDU, salondaki öğrencilere, fikirlerinin bir girişime dönüşmesi sürecinde izlemeleri gereken adımları sıraladı.

Program, soru-cevap bölümü ve ardından Köksal GÜNDOĞDU’ya teşekkür belgesinin takdim edilmesi ile sona erdi.