Bir buçuk yıldır yakalandığı kanser hastalığıyla mücadele eden ve 07 Şubat 2019 Perşembe günü aramızdan ayrılan Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi çalışanlarından Çiğdem Duran için 08 Şubat 2019 Cuma günü, görev yaptığı Fen-Edebiyat Fakültesi önünde bir tören düzenlendi.

Cuma namazının akabinde düzenlenen cenaze merasimine, Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Üniversitemiz yönetimi, merhumenin ailesi, yakınları ile akademik ve idari personelimiz katıldı.

Burada kısa bir konuşma yapan Rektörümüz, Çiğdem Duran ile dekanlık görevini yürüttüğü günlerde birlikte çalışma fırsatı yakaladığını belirterek, ölümünün, tüm sevenlerini olduğu gibi kendisini de derinden üzdüğünü söyledi.

Kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde uğurlanan Çiğdem Duran’ın naaşı, Giresun Yeni Mezarlıkta toprağa verildi.