Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun, 18 Şubat Pazartesi günü Ordu Üniversitesinde gerçekleştirilen toplantıda Doğu Karadeniz Bölgesi Üniversitelerinin Rektörleriyle bir araya geldi.

Ordu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen ve bölge üniversiteleri arasındaki dayanışmanın daha da artırılmasına vurgu yapılan toplantıda; kent, bölge ve üniversiteler arasında bilimsel faaliyetler ve araştırma geliştirme alanlarında yapılabilecek iş birliklerine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Üniversite-şehir uyumu çerçevesinde uygulama alanları ve laboratuvarların ortak kullanım kriterleri ile stratejik planlama ve kalite kurulu çalışmalarının da ele alındığı toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un yanı sıra Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki,  Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan İnan, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu katıldı.